Aquesta web només utilitza una cookie, de les que se'n diuen tècniques, i que són imprescindibles per a que la web funcioni correctament. Si vols saber més sobre les cookies, clica AQUÍ.
Si ja t'està bé aquesta explicació clica ACCEPTAR i no tornaràs a veure aquesta pestanyeta.
 
 
CA ES EN
 
 

En Naper va néixer l'any 1996 protagonitzant dues historietes, de dues pàgines cadascuna, que a dia d'avui deuen ser paper reciclat o, molt poc probable, en algun calaix de l'amic a qui li vaig regalar en alguna de les meves mudances.
No recordo cap dels dos títols, ni l'argument, ni a quin amic li vaig regalar, però sí recordo que el seu primer company era un venedor de roses ambulant. Un paio molt simpàtic que passava cada dissabte per una pizzeria on jo havia treballat.

L'any 99, estudiant a Fak d'Art, ens van demanar de fer la nostra marca corporativa per acompanyar tots els projectes. Després de molts esborranys descartats em vaig adonar que jo ja en tenia, era en Naper, és clar. I així ha estat des d'aleshores.

El 2002 vaig provar de rependre les seves aventures, aquest cop en format de tires còmiques. No vam passar de la primera, però cap a finals de 2012 em vaig assabentar d'un concurs de tires còmiques i, aquest cop sí, en van sortir 10 tires. No vaig guanyar el concurs, però em vaig convèncer que aquells personatges podien, i havien, de tenir continuitat.

A dia d'avui en Naper&Co han aparegut en alguns números de la Revista Temperatura "Revista per anar a cagar" que, per cert, és una gran revista que no us hauríeu de perdre.

 

Pel Naper&Co segurament els hi faré un web propi només per ells, sense presses, això sí. També he recopilat en una "revisteta casolana" unes quantes de les seves aventures, de moment la primera tirada ha estat un èxit: 10 exemplars amb molt bona rebuda!!!