Aquesta web només utilitza una cookie, de les que se'n diuen tècniques, i que són imprescindibles per a que la web funcioni correctament. Si vols saber més sobre les cookies, clica AQUÍ.
Si ja t'està bé aquesta explicació clica ACCEPTAR i no tornaràs a veure aquesta pestanyeta.
 
 
CA ES EN
 
 

Avís legal

1. IDENTIFICACIÓ

El propietari d'aquest web i del domini quimsosa.com és en Quim Sosa, en endavant QUIM SOSA o verbs en primera persona del singular. Sóc badaloní, autònom fa més de 20 anys i visc a la província de Barcelona. Si et cal més informació contacta'm.

2. USUARIS

Si estàs navegant per aquest web ets un usuari i s'entén que has entrat voluntàriament i que acceptes aquest avís legal, així com la política de privacitat, en endavant el USUARIO o verbs en segona persona del singular.

3. ÚS DEL WEB

En aquest web mostro part del meu treball per tal de que els USUARIO sàpiguin què faig. Com a usuari pots gaudir d'aquests continguts o considerar que són un xurro, però res més. Aquests continguts poden ser ampliats o esborrats sempre sota el meu propi i únic criteri.

4. PROPIETAT INTELECTUAL

Res del que surt en aquest web es pot utilitzar en cap altre lloc, sigui de la naturalesa que sigui, sense el meu consentiment.

5. EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONABILITATS

En cap cas em faig responsable del que pogués passar al web o a tu com usuari si per desgràcia qualsevol dia em hackegen el web i aquest deixés de funcionar, funcionés diferent a com jo havia previst o et provoqués alguna mena de perjudici.

6. MODIFICACIONS

Evidentment tinc el dret a fer qualsevol canvi al web sense haver d'avisar ningú.

7. ENLLAÇOS

Al web hi ha enllaços cap a llocs externs. En cap cas em faig responsable del que et pugui passar un cop marxis d'aquest web i siguis en un altre dels aquí enllaçats.

8. COSES GENERALS

Si incompleixes aquest avís legal, bàsicament si utilitzes qualsevol material aquí mostrat, segurament que no m'assabenti, però si ho faig, cuidao! perquè "QUIM SOSA perseguirá el incumplimiento de las presentes condiciones así como cualquier utilización indebida de su portal ejerciendo todas las acciones civiles y penales que le puedan corresponder en derecho."

9. MODIFICACIÓ DE LES ACTUALS CONDICIONS

En qualsevol moment puc modificar aquestes condicions, però és una tasca molt avorrida i ensopida, així que només ho faria si fos imprescindible.

10. LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ (Això sembla seriós)

La relación entre QUIM SOSA y el USUARIO se regirá por la normativa española vigente y cualquier controversia se someterá a los Juzgados y Tribunales de la ciudad de Barcelona.